Can Farrés
(El Bruc - Anoia)

El Bruc - Can Farrés

El Bruc - Can Farrés (Foto: Albert Esteves, 2009)

El Bruc - Can Farrés (Foto: Valentí Pons, 2009)

Situació Camí de can Farrés
Està situada no gaire lluny del Bruc del Mig, en un sector de bosc i camps d'oliveres. És una casa de planta rectangular i teulada a dues aigües, amb el carener paral·lel a la façana. Davant la casa hi ha un pati protegit per una tanca d'obra, amb un portal adovellat, amb merlets de maó vist. A la clau hi ha la data de 1614. La façana s'obre amb un portal adovellat i una gran finestra conopial de tradició gòtica que podria haver estat reaprofitada d'un altre edifici. Al seu costat hi ha tres finestres també conopials fetes amb motlles segurament en època moderna.