Casa de les Bruixes
(Sant Cugat del Vallès - Vallès Occidental)

Sant Cugat del Vallès - Casa de les Bruixes

Sant Cugat del Vallès - Casa de les Bruixes (Foto: Albert Esteves, 2010)

Situació Carrer Oceà Atlàntic, 114
Edifici aïllat, de tipus eclèctic, amb una decoració molt particular de simbologia esotèrica -làpides dels signes del zodíac- i d'altres amb escenes cristianes, i capitells inspirats en els del monestir de Sant Cugat, elements diversos de regust romànic, gòtic flamíger i mudéjar. Va ser construïda com a casa d'estiueig per a uns alemanys i, durant una època, va albergar un prostíbul. Hi ha dues teories que expliquen el seu nom: una, l'estat ruïnós en que es trobava abans de la seva restauració, realitzada per Antoni Agraz; l'altra, el jardí ple de grutes i viaranys de marcat romanticisme que l'envolta, així com una capella "medieval".