Monument a Anselm Clavé
(Mediona - Alt Penedès)

Sant Joan de Mediona - Monument a Clavé

Sant Joan de Mediona - Monument a Clavé (Foto: Valentí Pons, 2024)

Situació Carrer Pompeu Fabra
Monument erigit l'any 2005 en homenatge a la fundació de l'agrupació coral de Mediona i a l'impulsor del moviment doral a Catalunya, Anselm Clavé. Te sengles plaques de marbre negre a cada cara. En una, on hi ha l'efigie de Clavé, es pot llegir: A Josep Anselm Clavé i Camps. Agrupació Coral Mediona, cinquantenari 1925-1975. Mediona, 1 de Maig de 1976. A l'altra placa hi ha inscrit un poema de Josep Suriol: Els cants són l‘expressió noble dels sentiments més pregons; quan sentis cants en un poble, ves-hi que hi viuen cors bons. 29 d’abril de 2005.