Can Costa
(Fogars de Montclús - Vallès Oriental)

Fogars de Montclús - Can Costa de Mosqueroles

Fogars de Montclús - Can Costa de Mosqueroles (Foto: Albert Esteves, 2024)

Fogars de Montclús - Can Costa de Mosqueroles (Foto: Josep Danés -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1914-1936)

Fogars de Montclús - Can Costa de Mosqueroles (Foto: Josep Danés -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1927)

Fogars de Montclús - Homes fent oli a Can Costa de Mosqueroles

Fogars de Montclús - Homes fent oli a Can Costa de Mosqueroles (Foto: Josep Danés -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1930)

Situació Mosqueroles
Masia d'origen antic, probablement del segle XV o anterior, a la qual es va adossar, a començament del segle XX, un cos de tipologia moderna. La façana antiga conserva el portal adovellat de mig punt i unes finestres emmarcades amb pedra, algunes amb llinda sobre permòdols. Al costat de la casa hi ha una pallissa. Ha estat restaurada recentment.