Ca l'Illa (Hostal Sant Roc)
(Fogars de Montclús - Vallès Oriental)

Fogars de Montclús - Ca l'Illa (Hostal Sant Roc)

Fogars de Montclús - Ca l'Illa (Hostal Sant Roc) (Foto: Albert Esteves, 2024)

Fogars de Montclús - Ca l'Illa (Hostal Sant Roc) (Foto: Montserrat Viader -calaix.gencat.cat-, 1982)

Fogars de Montclús - Ca l'Illa (Hostal Sant Roc) (Foto: Antoni Gallardo -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1929)

Situació Crtra. BV-5301, km 11
Masia d'origen antic, tot i que l'aspecte actual respon a una reconstrucció, probablement del segle XVII. Consta de planta baixa, pis i golfes. Compta amb un portal adovellat i diverses finestres emmarcades amb pedra. Va ser ampliada en època moderna i posteriorment habilitada com a restaurant i turisme rural. Molt a prop de la masia hi ha la capella de Sant Roc.