Casa Gabarró
(Sant Sadurní d'Anoia - Alt Penedès)

Sant Sadurní d'Anoia - Casa Gabarró

Sant Sadurní d'Anoia - Casa Gabarró (Foto: Albert Esteves, 2024)

AutorJaume Viscarri Sadurní
Situació Carrer Diputació, 25
Edifici entre mitgeres d'una sola crugia, de planta baixa i dos pisos, els dos ben diferents. El principal presenta dues grans obertures abocades a un balcó corregut, emmarcades amb pilastres i frontons triangulars neoclàssics. El superior té dues finestres més senzilles amb motllures i guardapols a tall d'entaulament. La porta està emmarcada amb falses pilastres i té un fris sobre la llinda, tot plegat un exemple de l'estil eclèctic vigent a l'època en què es va construir, 1884. Va ser promoguda per Ramon Gabarró i projectada pel mestre d'obres Jaume Viscarri.