Can Massana
(Sant Sadurní d'Anoia - Alt Penedès)

Sant Sadurní d'Anoia - Can Massana (Foto: Albert Esteves, 2024)

Sant Sadurní d'Anoia - Can Massana (Foto: Albert Esteves, 2013)

AutorVenceslau Güell Puigrobí
Situació Carrer Sant Antoni, 23-25
Edifici fet reformar l'any 1884 per l'amo de Can Llopart de la Costa, Pere Massana i Casanellas (1827-1901), productor de cava. La reforma va suposar l'endarreriment de la façana per adequar-se a la nova amplada del carrer. És un edifici entre mitgeres, amb pati posterior, de semisoterrani, planta baixa, dos pisos i golfes. D'estructura simètrica, la façana és un bon exemple d'arquitectura eclèctica. Cadascuna de les obertures es veu emmarcada per les falses pilastres i les impostes que separen els pisos. El pis principal disposa de balcó corregut mentre que al segon els balcons són individuals.