Cementiri. Sepulcre Mir-Ragué
(Sant Sadurní d'Anoia - Alt Penedès)

Sant Sadurní d'Anoia - Cementiri. Sepulcre Mir-Ragué

Sant Sadurní d'Anoia - Cementiri. Sepulcre Mir-Ragué (Foto: Albert Esteves, 2013)

Sant Sadurní d'Anoia - Cementiri. Sepulcre Mir-Ragué (Foto: Albert Esteves, 2024)

El martiri de Santa Cecília, obra mestra d'Stefano Maderno ubicada a la basílica de Santa Cecília in Trastevere (Foto: Sailko (Creative Commons Attribution 3.0, 2016)

Situació Pg. Can Codorniu
Sepultura de línies rectes i superfícies planes que contribueixen a emfasitzar l'escultura que la presideix. Es tracta d'una figura femenina jacent, clarament inspirada en la Santa Cecília esculpida l'any 1600 per Stefano Maderno (1576-1636) i ubicada a la basílica de Santa Cecília in Trastevere. A banda i banda del cos hi ha les lletres gregues alfa i omega, símbol cristià que representa l'eternitat divina.