Can Casades
(Fogars de Montclús - Vallès Oriental)

Fogars de Montclús - Can Casades

Fogars de Montclús - Can Casades (Foto: Albert Esteves, 2024)

Situació Crtra. de Sant Marçal, km 21
Casa d'estiueig de l'any 1906 situada als peus de la carretera de Sant Marçal, prop de l'església de Santa Fe del Montseny i de l'hotel que, el seu propietari, Ramon Montaner i Vila (1832-1921), primer Comte de la vall de Canet, va fer construir al seu costat, l'any 1912. És un edifici d'estil historicista, amb una destacada finestra coronella neogòtica.

Adquirida per la Diputació de Barcelona a Ramon de Capmany i Udaeta, III comte del Valle de Canet, l'any 1987, va ser rehabilitada i reformada el 1987 com a centre d'atenció als visitants del Parc del Montseny.