Can Codina
(Montseny - Vallès Oriental)

Montseny - Can Codina

Montseny - Can Codina (Foto: Albert Esteves, 2024)

Montseny - Can Codina (Foto: Josep M. de Sagarra -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, c.1929)

Situació Passeig de la Font del Pujol, 3
És una de les cases més antigues del poble de Montseny. Si atenem a la llinda de la finestra central, convertida en balcó, podem dir que va ser construïda l'any 1699. Posteriorment va ser transformada i sobrealçada, per això un dels costats de la teulada és més alt que l'altre. La porta, que on origen devia ser adovellada, conserva només els carreus de la part baixa dels brancals. La resta és de maó vist, igual que els brancals de les finestres, tret del balcó.