Escultura Punt de trobada, punt de partida
(Tortosa | Riba dreta - Baix Ebre)

Tortosa - Escultura <i>Punt de trobada, punt de partida</i>

Tortosa - Escultura Punt de trobada, punt de partida

AutorJoan Escudé Monguió
Situació Jesús. Carrer Daniel Mangrané, 20-22
Aquesta obra es va inaugurar el 2010, en commemoració dels 50 anys del Col·legi de la Immaculada. Està realitzada amb pedra d’Ulldecona. L'autor, Joan Escudé Monguió (Tortosa, 1945), ens la descriu així:

L'escultura és una fita en el camí de la nostra vida, està orientada als quatre punts cardinals, era el lloc on accedíem joves de tota la comarca. En cada cara de l’escultura hi ha representats diversos camins d’accés, de pujada, de superació, n’hi ha de més fàcils i de més difícils, de més accessibles i de més abruptes; el repte, però, el vàrem superar, i això ens va permetre veure el món des d'una perspectiva una mica més àmplia que quan hi vam arribar. En la iconografia de l’obra hi ha referències al nostre inconscient cultural, els arcs i les voltes els associem a elements arquitectònics que tenen relació amb una part de la formació que vàrem rebre al col·legi.