Ajuntament
(Tona - Osona)

Tona - Ajuntament

Tona - Ajuntament

Tona - Ajuntament

Situació Carrer la Font, 10
Segons l'Inventari del Patrimoni, l'actual edifici de l'Ajuntament és fruit de la reconstrucció d'una antiga casa de senyorial dels segles XVII-XVIII, que es trobava en molt mal estat. És un edifici de planta baixa, dos pisos i golfes. Té dos portals, tots dos adovellats i totes les obertures emmarcades amb pedra. Les del primer pis aboquen a un balcó corregut i les del segons a sengles balcons individuals. Les dues finestres de la planta baixa presenten escultures a les mènsules dels guardapols. El voladís de la teulada està decorat amb rajoles modernistes.