Casa Piñol
(Reus | Nucli antic - Baix Camp)

Reus - Casa Piñol

Reus - Casa Piñol

AutorPere Caselles Tarrats
Situació Plaça del Marcadal, 17
Edifici en cantonada resultat de la reforma promoguda l'any 1910 pel comerciant Tomàs Piñol Gasull. Consta de planta baixa i tres pisos, amb la façana organitzada de forma simètrica seguint els eixos verticals de les obertures. És probable que la planta baixa no es modifiqués en la reforma i es correspongui amb la de l'edifici antic. La resta presenta una ornamentació plenament modernista concentrada al voltant de les obertures i al capcer, de gran monumentalitat i ricament ornamentat. També són típicament modernistes els balcons amb barana de forja bombada.

La casa va ser projectada per Pere Caselles Tarrats malgrat que els plànols van ser signats per Pau Monguió.