Casa Pau Fornés
(Reus | Nucli antic - Baix Camp)

Reus - Raval de Santa Anna, 19 (Casa Fornés)

Reus - Raval de Santa Anna, 19 (Casa Fornés) (Foto: Albert Esteves, 2024)

AutorPere Caselles Tarrats
Situació Raval de Santa Anna, 19
Edifici promogut per Pau Fornés Marca, projectat l'any 1914 per Pere Caselles, tot i que, com era habitual, els plànols els signava Pau Monguió. És una casa entre mitgeres, de planta baixa i tres pisos, on el pis principal destaca per la seva gran obertura de mig punt i la planta baixa s'obre amb un arc rebaixat, amb impostes, que ocupa tota la façana. Els acabats juguen amb la combinació de la pedra, el maó vist, que perfila les obertures, i la ceràmica. Els balcons tenen barana de ferro forjat típicament modernista. L'estil general ens recorda l'art nouveau.