Casa del carrer Prat de la Riba, 14
(Reus | Eixamples - Baix Camp)

Reus - Carrer Prat de la Riba, 14 (Foto: Anna Corcoll, 2024)

EstilRacionalisme - Moviment Modern
AutorAntoni Sardà Moltó
Situació Av. Prat de la Riba, 14
Antoni Sardà Moltó (Reus, 1901 - 1978) va ser el successor de Pere Caselles com arquitecte municipal de Reus, i de fet, alguns dels edificis del primer van ser signats pel segon per salvar la incompatibilitat. El seu estil arquitectònic va trencar radicalment amb el del seu antecessor, adoptant sense complexos els postulats teòrics del racionalisme. Aquesta casa, de 1942, n'és un exemple. Formes nues i geomètriques i línies rectes que només es trenquen en el bloc de tribunes de la cantonada. És molt semblant a la casa del carrer Santa Anna, 26.