Casa Anton Massó
(Reus | Nucli antic - Baix Camp)

Reus - Casa Massó

Reus - Casa Massó

Reus - Casa Massó

Situació Raval de Jesús, 40
Edifici entre mitgeres, construït l'any 1804, si atenem a la data gravada a l'escut que presideix la porta, on hi ha també les inicials del propietari, Anton Massó. És un casal senyorial, de planta baixa, dos pisos i golfes. Compta amb un portal de grans dimensions, que permetia el pas dels carruatges, d'arc rebaixat, perfilat amb una motllura decorada amb cercles florals. A la planta baixa hi ha sis pinacles amb relleus, que flanquegen els tres balcons.

L'any 1929, el propietari de la casa, aleshores, Enric Auqué, va restaurar la façana i hi va afegir els esgrafiats amb motius vegetals i gerros, molt adients a la composició original de la façana.