Casa Josep M. Iglesias
(Reus | Nucli antic - Baix Camp)

Reus - Casa Iglesias. Botiga

Reus - Casa Iglesias. Botiga (Foto: Albert Esteves, 2024)

AutorPere Caselles Tarrats
Situació Carrer Jesús, 3-5-7
Conjunt de tres edificis idèntics, amb façana unitària, fets construir l'any 1908 per Josep M. Iglesias Ódena, copropietari de l'empresa tèxtil coneguda com el Vapor Vell, destinat a residència dels tècnics que treballaven a la fàbrica. Va ser projectat, com quasi tot el que es feia a Reus en aquella època, per Pere Caselles Tarrats (Pau Monguió signa el plànol).

Les plantes baixes són de pedra mentre que els pisos tenen un acabat d'estuc, imitant carreus. Tant els relleus que ornamenten les llindes com les baranes bombades dels balcons, de ferro forjat, són plenament modernistes.