Habitatge al carrer Major, 11
(Reus | Nucli antic - Baix Camp)

Reus - Carrer Major, 11

Reus - Carrer Major, 11 (Foto: Anna Corcoll, 2024)

AutorJoan Llevat Casanovas / Francesc Adell Ferré (reforma)
Situació Carrer Major, 11
Edifici en cantonada projectat per l’arquitecte Joan Llevat Casanovas (Reus 1893-1942). Es va construir l'any 1941 i, originalment, tenia només planta baixa i pis. L'any 1951 s'hi va afegir una segona planta, intervenció duta a terme per l'arquitecte Francesc Adell, que va respectar les traces del projecte original.

És un edifici de caràcter racionalista, caracteritzat per la seva cantonera corbada, emfasitzada amb un balcó corregut que la ressegueix. Els acabats juguen amb la combinació del formigó llis de tonalitat clara de les parts cegues amb el maó vist que emmarca les obertures dels pisos.