Escultura Atemporal
(Reus | Nucli antic - Baix Camp)

Reus - Escultura <i>Atemporal</i>

Reus - Escultura Atemporal (Foto: Albert Esteves, 2024)

AutorMarie-France Veyrat
Situació Raval de Santa Anna, 48
Escultura de l'artista francesa Marie-France Veyrat, que va ser professora d’art tèxtil a Reus. Formava part de l’activitat UrbanArt organitzada amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana, Reus 2017. L'any 2018 es va instal·lar a la cruïlla del Raval de Santa Anna amb el carrer Valentí Almirall.

És un bloc geomètric de bronze, situat sobre una base d'acer corten, amb unes obertures simbòliques inspirades en els tòtems asteques. La progressiva oxidació de la peça és, segons l'artista, un dels elements essencials de l'obra, com a representació del pas del temps que enllaça passat i futur.