Escultura De l'inici al finit
(Reus | Nucli antic - Baix Camp)

Reus - Escultura De l'inici al finit

Reus - Escultura De l'inici al finit (Foto: Albert Esteves, 2024)

AutorManel Llauradó Fortuny
Situació Plaça del Baluard
Obra de Manel Llauradó Fortuny (Reus, 1959) realitzada l'any 1992 amb motiu del nomenament de Reus com a subseu olímpica d’hoquei. Consta de tres arcs apuntats d'acer corten -el del mig truncat-, i els altres dos recoberts amb planxa d'acer inoxidable. Entre els arcs serpenteja un camí en forma de essa, fet amb planxa retallada.

Es va haver d'esperar molts anys perquè se li trobés un emplaçament definitiu i, mentrestant, va estar guardada en uns magatzems municipals i va quedar molt malmesa amb el trasllat. Després de ser restaurada, es va col·locar, l'any 2010, a la plaça del Baluard.