Escultura Els Dofins
(Reus | Eixamples - Baix Camp)

Reus - Escultura Els Dofins

Reus - Escultura Els Dofins (Foto: Albert Esteves, 2024)

AutorJosep Piqué Iserte
Situació Passeig Mata / Carrer Ample
Josep Piqué (Montbrió del Camp, 1913 - 2012) era arquitecte però va tenir, alhora, una intensa activitat com a pintor i escultor, especialment als anys 70. Les seves primeres escultures, entre les quals aquesta, les feia amb planxa d'acer, després va preferir treballar amb bronze.

Aquesta escultura és de l'any 1974 i es va exposar amb motiu de la Fira de Mostres. Després es va traslladar a la plaça d’Antoni Villarroel i finalment, l'any 2012, es va emplaçar a la rotonda del passeig Mata amb el carrer Ample, aprofitant la font que ja hi havia en aquest espai.