Mas de Sabater
(Reus | Rodal - Baix Camp)

Reus - Mas de Sabater

Reus - Mas de Sabater (Foto: Albert Esteves, 2024)

Situació Plaça de Pompeu Fabra / Carrer Ceferí Olivé
Conegut amb el nom d’un dels seus propietaris, el comerciant d’olis i fruits secs Antoni Sabater i Esteve, que el va comprar, l'any 1910 a Pau Miró. Està situat a l'antiga zona senyorial coneguda com la Munta-i-Baixa. És una casa residencial unifamiliar, de planta rectangular, voltada de jardí, actualment públic. Té un cos de planta baixa i pis, amb porxo davant la porta, i una torratxa de tres pisos adossada a la façana principal, que acaba sent l'element dominant. És una torre de tres pisos, amb teulada de ceràmica a quatre aigües. Dóna accés a la finca una porta de ferro flanquejada per dues pilastres de maó vist amb coronament de pedra. Actualment és un edifici de titularitat municipal.