Mas de Gasull
(Reus | Rodal - Baix Camp)

Reus - Mas Gasull

Reus - Mas Gasull

AutorPere Caselles Tarrats (atrib.))
Situació Passeig de la Boca de la Mina
Torre d'estiueig del fabricant d'olis Fèlix Gasull i Roig. Va ser construïda a finals del segle XIX (a la tanca del jardí hi ha la data de 1895). És un edifici de planta rectangular, en un angle del qual hi ha una torratxa-mirador, que es correspon amb la caixa de l'escala. El cos superior d'aquesta torre s'obre, a cada cara amb finestres trigeminades decorades amb vitralls i envoltades de ceràmica vidriada. Està capçada amb una teulada a quatre aigües amb relleus de ferro. Les façanes de la casa presenten decoració esgrafiada a joc amb l'acabat rogenc del parament llis.

El seu interior guarda nombroses mostres de pintura i ceràmica decoratives.