Escola Mowgli
(Reus | Rodal - Baix Camp)

TipusEdifici escolar
EstilRacionalisme - Moviment Modern
AutorEmili Donato Folch / Uwe Geest
Situació Passeig de la Boca de la Mina
Està situada al passeig de la Boca de la Mina, en terrenys del Mas de Gasull. És una obra projectada per Josep Emili Donato Folch, en col·laboració amb Uwe Geest, realitzada en diferents fases, entre els anys 1971-1973 i 1982-1984. Va ser concebuda dins d'un estil arquitectònic d'una enorme modernitat a l'època, amb cert paral·lelisme amb l'obra de Ricard Bofill, amb qui va tenir una estreta relació en la seva etapa d'estudiant. L'escola Mowgli va ser un projecte eductiu pioner en la recuperació de la llengua catalana a l'ensenyament durant l'etapa franquista.