Bòbila de Sugranyes
(Reus | Rodal - Baix Camp)

Reus - Bòbila de Sugranyes

Reus - Bòbila de Sugranyes (Foto: Ajuntament de Reus)

Reus - Bòbila de Sugranyes (Foto: Magenri, 2015)

PeríodeSegle XIX
Situació Ctra. de Tarragona. PFàbrica de rajoles iniciada l'any 1848 per iniciativa de Josep Sugranyesont del ferrocarril
Fàbrica de rajoles, maons i teules fundada l'any 1848 per iniciativa de Josep Sugranyes i que va estar en funcionament, sempre en propietat de la família, fins a la dècada dels 60 del segle XX. Actualment és propietat municipal i s'hi fan visites guiades. L'element conservat és un edifici de planta poligonal, gairebé circular, fet de maó vist. La fumera, quera la xemeneia del forn, emergeix del centre de l'edifici i té uns 19 m d'alçada.